Η Εταιρεία μας

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣΗ εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των αγροτικών προϊόντων περισσότερα από 20 χρόνια. Εισάγουμε πιστοποιημένα φυτά των γνωστότερων ποικιλιών καρυδιάς, όπως η πλαγιόκαρπη ποικιλία Chandler και η ακρόκαρπη ποικιλία Franquette, η οποία χρησιμοποιείται σαν επικονιάστρια της ποικιλίας Chandler.

Παρέχουμε εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη στους συνεργαζόμενους παραγωγούς, σε θέματα που αφορούν την καλλιέργεια, όπως θρέψεως των φυτών, φυτοπροστασίας, τεχνικών καλλιέργειας.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε ότι η καλλιέργεια της καρυδιάς είναι μια άριστη επιλογή με υψηλή απόδοση, που αποφέρει εισόδημα περίπου 500 - 1.000€ ανά καλλιεργήσιμο στρέμμα.


Ποικιλίες Καρυδιάς

 


karydia-kalifornias-chandler

CHANDLER (ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ)

  • Διασταύρωση PEDRO X UC 56-224
  • Εποχή ανθοφορίας θηλέων 27/4-9/5
  • Εποχή ανθοφορίας Ιούλων 18/4-29/4
  • Εποχή ωρίμανσης καρού 28/9-6/10

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ: Πολύ γρήγορη εμφάνιση καρπών από τον πρώτο χρόνο, είσοδος της καρυδιάς CHANDLER στην πλήρη καρποφορία στο 10ο έτος, πολύ μεγάλη παραγωγή.

ΕΠΙΚΟΝΙΑΣΤΕΣ: FRANQUETTE

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Άριστη εμφάνιση καρυδιού με κέλυφος, πολύ καλή & ελκυστική ανοιχτόχρωμη ψίχα έξτρα κατηγορίας, εύκολος αποχωρισμός της ψίχας από το κέλυφος.

ΦΥΤΕΥΣΗ: 7Χ7 - 7Χ10 - 7Χ4 - 8Χ5 - 10Χ10

 


 

karydia-kalifornias-franquette

 

 

FRANQUETTE

 

 Ποικιλία που χρησιμοποιείται σαν επκονιάστρια της CHANDLER για περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 800 μέτρων

  • Ακρόκαρπη ποικιλία που ανθίζει 5 - 16 Μαΐου
  • Μέσης εισόδου σε πλήρη καρποφορία

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Βάρος καρπού 11- 12 γραμμάρια, ποσοστό ψίχας 43 - 46%.